Verheldering: Litebit vs Bitvavo vs BTCdirect vs Bitonic.

Er zijn veel verschillende aanbieders van cryptomunten om te kopen. Zo heb je bijvoorbeeld Litebit, Bitvavo, Btcdirect, en Bitonic. Maar wat zijn nu de verschillen tussen deze aanbieders? En welke crypto exchange is dan nou de beste voor jou als beginner? Daarom hier op een rijtje: Litebit vs Bitvavo vs BTCdirect vs Bitonic.

Wat maken deze platformen verschillend van elkaar?

Alle exchange platformen hebben hetzelfde doel: cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Daarbij verschillen deze 4 platformen wel degelijk van elkaar.

Litebit

Litebit is in Nederland een van de eerste crypto exchanges, die verhandelen 42 verschillende cryptomunten. Litebit heeft wel een hoge fee (2%) per transactie. Je kan jouw cryptocurrency opslaan op het platform want zorgt voor een goede gebruikersvriendelijkheid.

Bitvavo

Bitvavo wordt vooral geadviseerd bij beginnende investeerders. Dit omdat de app het en platform makkelijk is in gebruik. Je hebt bij Bitvavo de keuze uit de grotere en kende coins. Daarbij kun je de cryptocurrencies kopen met euro’s via iDEAL.

BTCdirect

BTCdirect is een wisseldienst. De dienst die zij bieden is het kopen en versturen van coins naar jouw favoriete wallet.

Bitonic

Bitonic is een Nederlands bedrijf om crypto te kopen op een eenvoudige manier, door een volledig geautomatiseerd systeem. Hiermee kun je snel, eenvoudig en betrouwbaar bitcoins inkopen.

Als je dus Litebit vs Bitvavo vs BTCdirect vs Bitonic doet hebben ze allemaal eigen voordelen en nadelen. Het ligt dus aan jou zelf wat de voorkeur heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *